CAZ INCREDIBIL ÎN PRAHOVA! UN BĂRBAT ARE 3 COPII DIN INCEST

0
2125

Autor: Newss.ro

     S-a iubit mai bine de 20 de ani cu fiica sa şi au împreună trei copii. Este povestea scandaloasă a unui bărbat din satul Vărbila, judetul Prahova, ştiută de toţi vecinii şi acum, şi de poliţie. Mai mult decat atât, omul şi-ar fi obligat unul dintre fii, să declare că el a comis incest, pentru a scăpa de închisoare. Nicolae Licu are acum 65 de ani si a trăit cu una dintre fiicele sale, în vârstă de 34 de ani, pe care a lăsat-o însărcinată de trei ori. ,,Întreținea relații cu fata cea mare, cu Cristina. Așa am bănuit toți, dar măsuri n-a luat nimeni. Ăsta e necazul mare” povestește Iulian Vrânceanu, vecin cu Licu.

incest 1        Ani de zile, bărbatul a trăit cu soţia sa, acum decedată, cu fiica-amantă şi cei trei copii ai lor într-o casă amărâtă. O perioadă şi unul dintre fii lui avea acelasi domiciliu, până a ajuns la închisoare. Vecinii spun că soţia lui nea Nicu, cât şi ceilalţi copii, ştiau toată povestea. Când vecinii au aflat că bărbatul s-a culcat si cu una dintre fetele  pe care le are cu fiica sa mai mare, s-au îngrozit. Cu atât mai mult cu cât şi aceasta ar fi rămas gravidă. ,,Când trăia nevasta lui, l-a prins cu fiica sa. O certa o trimitea de acasă de colo-n colo ca să trăiască cu fata asta, Cristina. De cealaltă mică, adică nu știm”  spune Sofia Ologu, vecina lui nea Nicu.

incest 2        Nicolae Licu a fost luat de poliţişti la audieri, iar fiica sa, Cristina, cea cu care a comis incestul și copiii acesteia au ajuns în grija reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova. ,,În mod concret se colaborează cu poliția în vederea verificărilor acuzațiilor care au fost aduse cu privire la abuzul sexual asupra copilului și de asemenea se face evaluarea psiho-socială a familiei pentru a se identifica concret care sunt problemele în familie și dacă este necesară intervenția prin stabilirea unei măsuri de protecție sau dacă se pot acorda servicii de sprijin și menținerea copiilor în familie” a declarat Corina Nicola, purtător de cuvânt DGASPC Prahova

         O perioadă, copiii vor sta acum împreună cu mama lor,  într-un centru de plasament al Direcției pentru Protecția Copilului, în timp ce tatăl, urmează să fie supus unei  expertize psihiatrice. Aceeași procedură o va urma și Cristina, mama celor trei copii făcuţi cu tatăl ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 12