BREAKING NEWS: ACCIDENT MORTAL PE DN10, ÎN JUDEȚUL BUZĂU

0
1680

Autor: Daniel Țigleanu

     UPDATE: Bărbatul care a murit avea 44 de ani, din Pătârlagele, era preot și activa în parohia Lera. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la drum și a unei depășiri neregulamentare. Tragediile s-au ținut lanț de familia acestuia. În urmă cu un an, fiica preotului a murit înecată.

     ȘTIREA INIȚIALĂ: Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, în Lunca Cislăului, pe Drumul Național 10. Din primele date, se pare că un bărbat care venea de la Buzău și se îndrepta către Nehoiu, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un pom, de pe marginea drumului. La fața locului s-a intervenit cu un echipaj de la descarcerare, pentru a-l scoate pe șofer dintre fiarele contorsionate ale masinii.

        La accident a ajuns și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Buzău. Se pare că acesta ar fi decedat în urma impactului violent, iar medicii nu au mai putut face nimic altceva, decât să îi declare decesul. Pentru moment, nu se știe care este cauza exactă a accidentul, polițiștii aflați în zonă investigând cazul. Locul este cunoscut pentru numeroasele accidente produse din cauza vitezei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 + = 69