ȘEF NOU LA ADMINISTRAȚIA DOMENIULUI PUBLIC RÂMNICU SĂRAT

0
3261

Autor: Mihaela Iordache

        Încep schimbările și în instituțiile subordonate Primăriei Râmnicu Sărat. Prima mutare s-a produs deja la Administrația Domeniului Public, după ce contractul directorului interimar Gabriel Ștefan Ionică nu a mai fost prelungit. Conducerea instituției a fost preluată de vineri, 08 iulie, de către inginerul Sorin Manolache.

       Inginerul Gabriel Ștefan Ionică s-a aflat la conducerea Administrației Domeniului Public din Râmnicu Sărat din iulie 2014. Acesta a ocupat functia de director interimar, ultima dată fiind numit pe o perioadă de 6 luni. Aceasta perioada a expirat joi, iar contractul său nu a mai fost prelungit de Sorin Cîrjan. ,,Nu se pune problema înlocuirii, nu se pune problema unei demisii sau a unei demiteri în acest caz. Este vorba despre încetarea unei perioade prin care domnul Ionică a fost director interimar, iar acea perioadă s-a scurs” a declarat primarul orașului Râmnicu Sărat.

       De vineri, instituția are un nou director, în persoana inginerului Sorin Manolache, angajat cu state vechi al ADP. Primarul Sorin Cîrjan apreciază munca depusă de fostul director al instituției, Gabriel Ștefan Ionică, însă spune ca întotdeauna este loc de mai bine. Imediat după alegerile din 5 iunie, noul primar a declarat că va evalua activitatea tuturor instituțiilor subordonate Primăriei, în vederea eficientizării acesteia. Sorin Cîrjan susține că și la alte instituții și societăți se impun schimbări pentru a dinamiza activitatea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + = 15