CURAT CA-N PALMĂ! AȘA ARATĂ ACUM SPAŢIUL DE LA INTRAREA ÎN PIAŢA CENTRALĂ DIN APROPIEREA COLEGIULUI MIHAI EMINESCU DIN BUZĂU

0
1628

Autor: Newss.ro

        Tarabele de pe strada Independenței au fost ridicate în miezul nopții. Anunțul a fost făcut  chiar de către primarul Buzăului Constantin Toma chiar pe pagina se de facebook. El a declarat că a luat măsura mutării acestora pentru a nu deranja examenul de Bacalaureat de la Colegiul Mihai Eminescu. ,,Am luat decizia de a ridica tarabele de pe strada Independenței pe parcursul nopții fără a mediatiza evenimentul pentru a nu perturba activitatea în Piața Centrală și examenul de Bacalaureat la Colegiul Eminescu. Le mulțumesc comercianților că au înțeles mesajul meu si și-au luat mărfurile din spațiile respective pentru a fi eliberat trotuarul” a explicat edilul șef.

ridicare tonete        Operațiunea a fost supravegheată de către jandarmi, poliţişti locali şi angajaţi ai societăţii Pieţe Târguri şi Oboare care au asigurat ordinea în zonă. Astfel, buzoienii vor avea în sfârșit un spațiu mai larg de acces în piață, aproape 50 metri, după ani de zile de îmbrânceli și ghionturi printre standuri.   Aceeași soartă, însă abia pe la finele lunii iulie, o vor avea chioşcurile din Parcul „Sfinţii Îngeri” precum şi tarabele de pe Aleea Trandafirilor.

alte tarabe

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

81 + = 82