COMBUSTIBIL ȘI TONE DE GRÂU PE SFALT. ESTE REZULTATUL UNUI ACCIDENT PRODUS ÎN GALAȚI

0
1370
Sursa foto: Arhivă

Autor: Newss.ro

        Accident spectaculos marți după-amiază, la ieșirea din Galați, pe strada Prelungirea Brăilei. Peste 20 de tone de grâu au ajuns pe șosea, după ce un TIR care le transporta s-a răsturnat. Camionul abia ieșise de pe șoseaua de centură și trebuia să ajungă la un siloz. Martorii accidentului au văzut cum șoferul, în vârstă de 38 de ani, a luat curba brusc, iar mașina a intrat în balans și din cauza încărcăturii s-a răsturnat. A fost sufficient pentru ca cele peste 20 de tone de grâu să ajungă pe șosea.În urma accidentului, motorina din camion s-a împrăștiat pe drum. Grâul a fost încarcat cu o volă în alt camion, iar colegii șoferului spun că întreaga cantitate de cereale a fost recuperată.

camion rasturnat

        Șoferul a rămas prins în cabină și din cauza rănilor suferite nu a mai putut să iasă. A fost ajutat de un trecător să iasă din cabina TIR-ului iar un alt șofer, martor al incidentului a anunțat la 112 autoritățile.

        ,,Pacientul prezenta contuzii de coloană cervicală, coloana toracică și contuzii multiple la nivelul corpului și la nivelul genunchiului drept, după ce a fost imobilizat, a fost perfuzat, i s-au administrat analgezice și a fost transportat la Spitalul Sf. Apostol Andrei pentru bilanț lezional, consult și tratament de specialitate” a declarat doctor Mihai Polinschi,  directorul Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 49 = 58