LEAFĂ DE 154 DE MILIOANE DE LEI! ATÂT PRIMEA UN FOST ȘEF, DIN PRIMĂRIA BUZĂU

0
2986

Autor: Newss.ro

        O știm cu toții că Primăria Buzău este cu un picior în groapă din cauza datoriile. Acestea nu au apărut de ieri de azi, ci pe parcursul anilor. Asta evident ,,grație bunului” management al fostei conduceri, care a reușit să secătuiască visiteria administrației locale în folosul unora dar nu și al cetățenilor.  Este un fapt constatat cu stupoare, de primarul Constantin Toma, la un pas să facă infarct, atunci când a aflat ce salarii au șefii din Palatul Comunal sau din alte societăți subordonate acestuia.

      ,,Este absolut incredibil ce se întâmplă aici. Practic Primăria și aceste companii sunt făcute numai să producă fericire pentru manageri și pentru șefi. Și în Primărie, salariile sunt mici, dar șefii au salarii foarte mari. Există un salariu și în Primărie de 154 de milioane, dacă nu știați” a declarat edilul șef. Cine ar putea avea un astfel de salariu? Vă spunem noi. Ion Gegea, fostul director executiv al Direcției Economice a Primăriei Buzău, cel care, în urmă cu 8 luni de zile, alături de alți 4 funcționari supuși lui, a fost arestat.

        El este suspectat de procurorii anticorupție că a luat parte la întreaga afacere, prin care mai multe firme apropiate unor șefi din primărie au scăpat de amenzi, taxe și impozite. În acest mod, ar fi făcut mai bogat, bugetul municipiului cu aproximativ 3,2 milioane de lei.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 75 = 77