TRUPUL BĂIATULUI DE 13 ANI A IEŞIT LA SUPRAFAŢĂ, LA CÂTEVA ZILE DUPĂ CE ACESTA S-A ÎNECAT

0
1761
Sursa foto: Arhivă

Autor: Daniel Țigleanu

      Băiatul în vârstă de 13 ani, din localitatea Turcoaia, judeţul Tulcea, a dispărut în Dunăre, miercuri în timp ce se afla la scăldat. La vremea respectivă ISU ,,Delta”, județul Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea băiatului. La locul dispariției copilului a ajuns un echipaj de căutare-salvare din cadrul Secției de Pompieri Măcin. Căutarea minorului a început imediat iar misiunea a durat până la lăsarea întunericului, însă fără success. Trupul băiatului dispărut era de negăsit.

      Corpul copilului a ieşit la suprafaţă abia sâmbătă şi a fost văzut de câţiva oameni care au anunțat autorităţile. ,,Secția de pompieri Măcin a intervenit în apropierea localității Turcoaia pentru a scoate, din apele Dunării, corpul unui copil care a ieșit la suprafață“, a declarat Angela Tulceanu, purtătorul de cuvânt ISU Tulcea.

      Polițiștii ajunși și el la locul descoperirii l-au identificat pe băiat ca fiind cel dispărut de miercuri în Dunăre. Aceștia au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =