ACCIDENT ÎN LANȚ PE AUTOSRADA SOARELUI. 6 MAȘINI IMPLICATE, 3 PERSOANE AU FOST RĂNITE

0
1217

Autor: Newss.ro

        În accidentul produs duminică seară, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București – Constanța, în zona localității ialomițene Fetești, au fost implicate 5 mașini și un autocar plin cu pasageri. Din primele date, se pare că vinovat de acest carambol este șoferul autocarului care, a intrat într-un autovehicul. Alte patru mașini, care nu au păstrat distanța corespunzătoare între ele, s-au ciocnit.

        În urma accidentului, trei persoane din maşina lovită în plin de autocar au fost rănite. Din autocar, nicio persoană nu a fost rănită. La locul incidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe care au transportat răniţii la spitalele din apropiere. Din cauza accidentului, preț de câteva minute bune, s-au format coloane de autovehicule.

        Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 21:00, circulația a fost reluată pe două benzi de rulare. Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, recomandăm conducătorilor auto să circule prudent, să respecte regimul legal de viteză şi să păstreze distanţa de siguranţă în mers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 + = 35