IONEL TESCARU INVITAT ,,CU FRUMOSUL” SĂ-ȘI DEA DEMISIA DE LA CONDUCEREA COMPANIEI DE APĂ BUZĂU

0
2173

Autor: Tatiana Botiță

       Constantin Toma, noul edil al municipiului Buzău, continuă să facă curățenie în Primaria Buzău și în instituțiile subordinate acesteia. La propunerea lui, consilierii locali au aprobat vineri în cadrul ședinței extraordinare, un audit juridic și economico-financiar la Compania de Apă Buzău, pentru perioada 2008-2016.

       De acest audit se va ocupa avocatul buzoian Lucian Sălcuțan, cel care a primit vineri, girul aleșilor locali de a fi reprezentantul legal în Adunarea Generală a Companiei de Apă Buzău. Totodată, în cadrul ședinței extraordinare  s-a aprobat și efectuarea unui audit economic-finaciar la Primăria Buzău.

       Imediat după ședința CML, Toma a solicitat public demisia directorului Companiei de Apă, Ionel Tescaru. Principala nemultumire a edilului fata de acesta este faptul că buzoienii plătesc cea mai scumpă apă potabilă din România, lucru total nefiresc. ,, Îl rog pe domnul Ionel Tescaru să-și dea demisia, dacă mai are un pic de bun-simț. Este foarte important pentru buzoieni, pentru că aș dori să nu tergiversăm foarte mult convocarea Adunării Generale pentru a lua măsurile care se impun, ci să luăm măsuri deîndată pentru a reduce prețul apei și, bineînțeles, încet-încet, să îmbunătățim și calitatea ei” a spus primarul Buzăului. Constantin Toma a mai anunțat vineri că dorește schimbarea organigramei Primăriei Buzău. Mai exact el dorește mai puțini angajati, dar eficienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =