MILITARUL DIN MAXENU, SERGENTUL MAJOR BOGDAN DRAGOMIR VA FI EXTERNAT

0
1539

Autor: Newss.ro

        Buzoianul Bogdan Dragomir, militarul care a fost rănit în schimbul de focuri din Afganistan, la începutul lunii mai, așteaptă cu nerăbdare să fie externat. El se află internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ,,Dr. Carol Davila”. Sergentul major a fost vizitat joi, de către Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc. Demnitarul i-a urat buzoianului multă sănătate și le-a mulțumit medicilor pentru modul în care l-au îngrijit.

        ,,Astăzi l-am revăzut cu bucurie, în România, pe sergentul major Bogdan Dragomir, bravul nostru militar care a supraviețuit din schimbul de focuri de la începutul lunii mai, din Afganistan. Nu pot fi decât încântat că se restabilește în condiții foarte bune. Se va externa în zilele următoare și se va putea întoarce la familia și unitatea sa. A fost foarte bine încadrat medical la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, din Bucureşti. Îi doresc sergentului major Dragomir să ajungă cât mai repede la potențialul său maxim” a declarat  Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc.

        Remintim, sergentul major Bogdan Dragomir a fost singurul supraviețuitor al schimbului de focuri din data de 9 mai 2016, din Afganistan, în urma căruia au murit doi militari români, ambii din județul Buzău. Este vorba despre sublocotenenții post-mortem, Iulian Dumitrescu și Adrian Vizireanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 33