TRAGEDIE PE DN 2B, ÎN FAȚA POPASULUI STEJARUL, JUDEȚUL BRĂILA. UN MORT ȘI 6 RĂNIȚI

0
1983

Autor: Daniel Țigleanu

      Nenorocirea s-a produs miercuri după-amiază, pe DN 2B, în fața Popasului Stejarul. Din primele date se pare că, șoferul unui Matiz a pierdut controlul mașinii după ce i-a explodat un cauciuc, a intrat pe contrasens și a lovit violent un autoturism de teren. Cele 5 persoane aflate în Matiz lucrau la fabrica de procesare de la Stejarul și tocmai se întorceau spre casă.

      În urma impactului extrem de violent dintre cele două autoturisme, șoferul Matizului, un bărbat de 67 de ani din Brăila, a murit. ,,La fața locului s-au deplasat două echipaje de la Descarcerare precum și 6 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. S-a intervenit cu un echipaj de la Descarcerare pentru scoaterea din mașină a conducătorului auto decedat” a declarat pentru newss.ro  lt. col. Ștefan Stoian, purtător de cuvânt ISU Brăila.  Alte 6 persoane au fost rănite dintre care trei sunt în stare critică. Este vorba despre 4 femei aflate în Matiz și două persoane din  mașina de teren. Șoferul mașinii din teren are 48 de ani și este din Ianca, județul Brăila.

      Toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brăila. Trupul neînsuflețit al șoferului a fost preluat și dus la Morgă pentru autopsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =