BĂRBAT DIN SMÂRDAN, JUDEȚUL BUZĂU LA UN PAS DE MOARTE

0
1888

Autor: Tatiana Botiță

        Buzoianul, care locuia singur în satul Smârdan din comuna Brădeanu, a fost miercuri dimineață, la un pas de moarte. Nu se știe dacă acesta a vrut să-și pună capăt zilelor sau pur și simplu a alunecat și a căzut în fântână, între tuburi. O vecină l-a auzit țipând și a sunat la 112.

cazut in fantana 1           Un echipaj de pompieri din Buzău a intervenit pentru a scoate bărbatul din fântâna de 8 metri adâncime. Odată salvat i s-au acordat imediat primele îngrijiri medicale. ,,La fața locului s-a deplasat echipajul de căutare salvare care, ajunși acolo au constatat faptul că persoana era surprinsă undeva la adâncimea de 8 metri, între  tupurile fântânii. Intervenind operativ s-a reușit scoaterea victimei și predată unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță pentru acordarea primelor îngrijiri medicale” a declarat pentru newss.ro Plt. Adj. Șef. Vasile Prahoveanu,  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului  Buzău.

cazut in fantana 2       Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenţă Buzău, pentru investigatii medicale amănunţite.  Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili înprejurările în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =