BREAKING NEWS: INCENDIU PROVOCAT INTENȚIONAT LA O CASĂ DIN GĂLBINAȘI, JUDEȚUL BUZĂU

0
2815

Autori: Daniel Ioniță

        În urmă cu puțin timp, pompierii au fost alertați prin numărul de telefon 112, de un incendiu la o casă din localitatea buzoiană Gălbinași. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul din Buzău, o ambulanță precum și polițiști. ,,Este vorba despre un incendiu pe o suprafață de 150 de metri pătrați, la o casă plus anexe gospodărești. La acest moment se lucrează la stingerea acestuia într-un dispozitiv circular astfel încât pagubele să fie cât mai mici. O bătrână a fost scoasă de către vecini până la extinderea incendiului. După lichidarea lui urmează să stabilim cauzele acestuia” a declarat pentru newss.ro, Plt. Adj. Șef. Vasile Prahoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al Judeţului  Buzău.

IMG-20160627-WA0002         Vecinii spun însă că de fapt incendiul a fost pus intenționat de către bătrână care le-ar fi declarat acestora că ea a vrut ca întreaga casă să ardă din temelii. Se pare că, toată situația a pornit de la un scandal între bătrână și proprietarii casei. Gospodăria este inițial compusă din două case: una aflată la drum, iar alta mai în spate, unde locuiește bătrâna.

        Proprietarii casei incendiate nu erau acasă, ei fiind plecați la Buzău cu trebuie. Au venit însă într-un suflet când au primit telefon că le-a luat foc casa. Odată ce a văzut nenorocirea, proprietarului i s-a făcut rău și a leșinat. Medicii de la ambulanță îi acordă acum primele îngrijiri.


IMG-20160627-WA0005

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =