4.000 DE LEI! ESTE AMENDA DE CARE ÎȘI VOR AMINTI TOATĂ VIAȚA, DOI TINERI DIN RÂMNICU SĂRAT

0
1468

Autor: Mihaela Iordache

        Teribilismul i-a costat pe doi tineri 4.000 de lei. Sâmbătă noapte, aceștia aflați în stare avansată de ebrietate au vandalizat un parc, din Râmnicu Sărat. Pe camerele de supraveghere se vede cum în jurul orei 2.00, cei doi tineri intră în parcul din apropierea pieței, din Râmnicu Sărat. Aceștia se opresc lângă un coș de gunoi de care încep să tragă cu putere pentru a-l distruge.

        Indivizii nu s-au mulțumit cu atât și au reușit să smulgă din pământ 4 bănci. Duminică dimineața, polițiștii locali au constat cele întâmplate și au demarat cercetările pentru a-i identifica. Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere ei au dat de urma tinerilor. ,,Sistemul de monitorizare pe care-l are în administrare Poliția Locală, a surprins în noaptea de sâmbătă spre duminică, doi tineri din municipiu aflați în stare de ebrietate care au vandalizat parcul din Piața Centrală, deteriorând 4 bănci, pe care le-au scos din sistemul de prindere și un coș de gunoi pe care l-au distrus. (…) ADP-ul va decide dacă va depune sau nu plângere penală pentru distrugere” a declarat Dan Bucur, șef serviciu Poliția Locală Râmnicu Sărat.

        La fel de repede cum au fost identificați de polițiștii locali, tinerii în vârstă de 22, respectiv 24 de ani, ambii din Râmnicu Sărat, au fost și sancționați. Deși au spus că regretă cele întâmplate, fiecare a primit câte o amendă de 2.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

65 + = 74