BREAKING NEWS: TRAGEDIE ÎN COMUNA MĂICĂNEȘTI, JUDEȚUL VRANCEA!

0
1955

Autor: Daniel Țigleanu

    Un copil de 10 de ani din localitatea vrânceană Măicănești s-a înecat sâmbătă după-amiază, în canalul de irigații din localitate. Se pare că acesta a vrut să facă o baie, împreună cu mai mulți copii din sat pentru a se mai răcori de căldură. A intrat în apă, dar nu a mai iești la suprafață. Când au văzut că prietenul lor nu mai iese la suprafață din canalul betonat, copiii au rugat un șofer să sune la numărul unic de urgență 112.

      Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Focșani care acționează cu o barcă pentru a-l găsi pe băiat. La locul incidentului a sosit și o ambulanță SAJ. După mai bine de o oră de căutări, trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit de pompierii vrânceni. Medicii de la ambulață nu au mai putut face nimic pentru el, decât să-i declare decesul.

      În urmă cu 12 ani, două fete din satul Stupina, comuna Măicănești, județul Vrancea de 11 și 13 ani, au fost găsite înecate într-un canal de irigații. Una dintre fetițe a căzut în apa, iar cealaltă a vrut să o ajute, însă amândouă au sfârșit înecate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =