ANA SORELA MLADIN PREGĂTEȘTE 14 MELODII NOI PENTRU SEZONUL ESTIVAL

0
1619

Autor: Silvia Bunică

    Ana Sorela Mladin începe cu entuziasm sezonul estival, cu piese noi, planuri de videoclipuri și un aliat de nădejde la aproape orice eveniment- fata ei, Măriuca. Ce subiecte tratează în piesele noi solista buzoiană, dar și când își dorește să evadeze pentru o mică vacanță la soare, aflăm acum, chiar de la Ana Sorela, dintr-un scurt interviu.

Silvia Bunică: Începe sezonul estival, pe unde te putem asculta și cu ce piese în promovare?

Ana Sorela Mladin: Am piese noi, de suflet, de dragoste, de viață, înregistrate tot cu maestrul Aurel Blondea și am început deja să le aduc în atenția publicului prin intermediul televiziunilor locale și naționale. O să muncim frumos, cu drag și spor în această vară.

S.B.: Am tot văzut-o pe Măriuca la emisiuni, intenționezi să o iei și la seria de serbări din această vară?

A.S.M.: Da, Măriuca este foarte pasionată de muzică și este și foarte cuminte, astfel încât o pot lua cu mine aproape oriunde, dacă evenimentele sunt la ore rezonabile.

S.B.: După atâta muncă, trebuie să vină și distracția, ce planuri de concediu aveți impreuna?

A.S.M.: O să facem și pauză la un moment dar, între serbări și evenimente, pentru că vrem să stăm mai mult la mare, poate învățăm să și înnotăm, Măriuca fiind o mică rățușcă, iubind apa și soarele cel mai mult.

S.B.: Colaborări cu alți artiști, la petreceri private sau la emisiuni, ce ai în plan? Dar în privința videoclipurilor, ai stabilit piese pe care să le transformi în povești muzicale?

A.M.S.: O să mă alătur colegilor la petrecerile cu seri buzoiene, devenite deja tradiție, pentru că am avut câteva absențe ,,motivate”. Tocmai pregătesc filmările la Galați pentru 14 piese noi, care vor fi promovate pe YouTube și pe conturile mele de socializare și vor fi gata luna viitoare. Deci, este de treabă, muzica cere timp, răbdare și pasiune, dar și satisfacțiile sunt pe măsură.

 S.B.: Un gând pentru fanii tăi, la ce să se mai aștepte de la solistul și iubitorul de tradiții populare Ana Sorela Mladin?

A.S.M.: Ca întotdeauna, le transmit din suflet să fie sănătoși, voioși și la punga groși, ca să le fie aminte să petreacă alături de noi și de muzica noastră și aștept cu nerăbdare și bucurie fiecare întâlnire cu dumnealor, din orice colț de țară, din fața micilor ecrane sau din public, la serbările câmpenești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =