COMPETIȚIE NAȚIONALĂ DE CICLISM LA SĂRATA MONTEORU, JUDEȚUL BUZĂU

0
1779

Autor: Leonard Bunilă

        În acest weekend, peste 200 de cicliști din toată țara își dau întâlnire, la Buzău. Ajuns la ediția a III-a, „XC Riders MTB Challenge” este un concurs de ciclism Cross Country. Evenimentul se desfășoară duminică, 26 iunie, in stațiunea Sărata Monteoru. Traseele se adresează atât cicliștilor cu un nivel avansat de aptitudini, pentru care a fost pregătit un traseu de anduranță având elemente tehnice cu o distanță de 65 de kilometri și 1800 de metri diferență de nivel, cât și cicliștilor de nivel începător sau mediu, ce vor experimenta un traseu provocator, dar mai scurt, având 30 de kilometri și 800 de metri diferență de nivel.

    Traseele de cicloturism au fost amenajate de către reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Sărata Monteoru. Înscrierea participanților la concurs se face online, pe www.xcriders.ro, dar și în ziua concursului. Taxa de înscriere, atât online cât și în ziua concursuilui, este 80 de lei.

        Vârsta minimă pentru participarea la „XC Riders MTB Challenge” este de 18 ani, pentru proba de Maraton, și 15 ani, pentru proba de Semimaraton. Participantii minori trebuie să fie însoțiți de un părinte care își va da acordul scris pentru participare. Startul competiției de ciclism de duminica, de la Sărata Monteoru, se va da începând cu ora 10.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =