REȚEA DE TRAFICANȚI DE SUBSTANȚE CU EFECTE PSIHOACTIVE DESTRUCTURATĂ DE D.I.I.C.O.T. CĂLĂRAȘI

0
1141

Autor: Daniel Țigleanu

        Polițiștii și procurorii din Călăraşi, alături de poliţişti din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Bucureşti, Constanţa şi ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călăraşi şi jandarmi, au efectuat luni, 10 percheziţii domiciliare în Călăraşi şi Constanţa la unele persoane suspecate că ar comercializa produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

       În urma perchezițiilor au fost confiscați  3.685 de lei, un cântar de precizie şi telefoane mobile. Totodată oamenii legii au pus în aplicare 8 de mandate de aducere. Mai multe persoane au fost reţinute de poliţişti. În cazul a 4 dintre suspecți s-a institutit măsura controlului judiciar.

      ,,Din cercetări a reieşit că, începând din anul 2015, persoanele bănuite ar fi constituit un grup infracţional organizat, structurat pe baza relaţiilor de familie, în scopul comercializării de produse susceptibile a avea efecte psihoactive către consumatori din Călăraşi şi Constanţa” se precizează în comunicatul IPJ Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 15 = 18