CONFLICT DE LA UN INCENDIU

0
1140

Scandal intre vecini in zona centrala a Brailei, dupa ce unui barbat i-a luat foc masina in fata portii. Desi barbatul a reusit sa stinga focul singur pana la sosirea pompierilor, vecina a povestit oamenilor legii ca, de fapt, masina a lua foc in garaj, iar barbatul a scos-o mai apoi in fata portii, exact langa teava de gaze, lucru care ar fi putut duce la o explozie. Jandarmii au aplanat, intr-un final, conflictul dintre cei doi.

Incidentul s-a petrecut in zona centrala a orasului, chiar dupa ce barbatul isi scosese masina din garaj cu gandul sa plece in oras. Imediat dupa ce a inchis usile garajului a vazut ca din partea din fata a masinii se ridicau flacari si fum. Ajutat de un vecin a reusit sa stinga incendiul.

La fata locului nu a fost insa nevoie doar de interventia pompierilor,  ci si de cea a jandarmilor, deoarece vecina barbatului, cu care  se pare ca are  un conflict mai vechi, a inceput sa faca scandal, acuzand faptul ca, in fapt, masina a inceput sa arda in garaj si ca flacarile au atins si cutia ei de gaze.

Intr-un final, jandarmii au reusit sa aplaneze, pentru moment, conflictul dintre cei doi. In ce priveste incendiul, specialistii ISU au stabilit ca acesta s-a produs de la un scurt circuit la instalatia electrica a autoturismului.

Redactor – Liliana Spoeala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 44 = 47