FĂRĂ SEZLONGURI PE PLAJELE EXTINSE !

0
1004

Șefii autorității pentru protecția consumatorului o spun clar: cei care își instalează șezlongurile pe plajele recent extinse vor fi amendați și riscă suspendarea activității economice. Mai mult, hotelierii de pe litoral acuză Administrația Bazinală Dobrogea Litoral de abuzuri grave la remăsurarea plajelor.

Agenții economici de pe litoral care folosesc plajele extinse pe fonduri europene pentru activități economice riscă amenzi usturătoare și suspendarea activității. Reprezentanții Autorității pentru Protecția Consumatorului dau asigurări că vor începe controalele și dacă vor găsi șezlonguri sau beach baruri amplasate pe plajele recent extinse vor lua măsuri imediate. Asta indiferent de contractul semnat cu Administrația Bazinală Dobrogea Litoral.

Hotelierii îi acuză însă pe cei de la Administrația Bazinală Dobrogea Litoral de abuzuri grave care au fost făcute după lărgirea și remăsurarea plajelor. Conform legislației europene, zonele de plajă extinse din fonduri europene sunt libere pe o perioadă de cinci ani. În aceste zone nu se poate obține profit, iar în cazul în care abaterile vor continua, România riscă să restituie banii folosiți. Suma atinge 180 de milioane de euro.

 

Redactor : Viorel Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =