ÎNCEP CONTROALELE OPC PE LITORAL

0
1200

Incep controalele pe litoral. Autoritatea pentru Protecția Consumatorului a inaugurat cele trei puncte suplimentare care vor funcționa pe întreaga perioadă a sezonului estival. Inspectorii promit consumatorilor că vor verifica toate reclamațiile, indiferent de numărul lor.

A început sezonul estival, însă abia de la 1 iulie vor începe și controalele Autorității pentru Protecția Consumatorului. Până atunci, agenții economici vor fi ajutați să-și rezolve deficiențele, amenzile fiind aplicate doar în cazul în care se vor constata abateri grave.  Pe durata sezonului estival vor funcționa trei puncte ale Autorității pentru Protecția Consumatorului situate în stațiunile care prezintă un interes ridicat: Mamaia, Costinești și Neptun. Reprezentanții care apără drepturile consumatorilor promit controale ori de câte ori vor exista reclamații.

La fiecare dintre cele trei puncte ale protecției consumatorului vor exista echipe formate din inspectori detașați din țară. Ei vor ramane  pe litoral până în luna septembrie.

 

Redactor : Viorel Matei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =