ÎNCEPE DISTRIBUIREA ALIMENTELOR

0
985

Veste bună pentru buzoienii cu venituri reduse. De miercuri, va începe distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană. Până acum, aceste ajutoare se ofereau înaintea sărbătorilor de iarnă, însă anul acesta se vor distribui mult mai târziu din cauza licitaţiilor întârziate pentru numirea firmelor distribuitoare. Un pachet, în greutate de aproximativ 12 kilograme, va conține zece tipuri de alimente.

 

Buzoienii cu venituri mici vor primi, începând de miercuri, alimentele oferite gratuit de Uniunea Europeana. Până acum, aceste ajutoare se ofereau înaintea sărbătorilor de iarnă, însă anul acesta se vor distribui mult mai târziu din cauza licitaţiilor întârziate pentru numirea firmelor distribuitoare.

Fiecare persoană trebuie să primească o pungă de făină de grâu de 1 kg, două pungi de mălai a câte 1 kg, o pungă de paste făinoase de 400 g, două sticle de ulei la 1 litru, o pungă de zahăr de 1 kg, o conservă de carne de vită de 300 grame, o conservă de pate de ficat de porc de 200 grame, o pungă de orez de 1 kg, o conservă de pastă de tomate de 400 de grame şi o pungă de fasole boabe de 500 de grame.

Beneficiarii produselor alimentare sunt şomerii, beneficiarii de venit minim garantat, persoanele cu handicap, pensionarii cu venituri sub 450 de lei, veteranii şi văduvele de veterani de război. În județul Buzău, distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeană se va desfășura în perioada 15 iunie – 15 august.

 

R: Leonard Bunilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

34 + = 43