COPIL BĂTUT DE ÎNVĂȚĂTOARE

0
1164

Şcoala „Episcop Dionisie Romano” din Buzău se află în centrul unui uriaş scandal, după ce părinţii unui elev au reclamat faptul că învăţătoarea micuţului l-a lovit în timpul orelor. Evenimentul s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute, iar în urma loviturii, copilul a rămas cu o vânătaie pe faţă. Dacă acuzaţiile părinților se dovedesc reale, pe numele învățătoarei s-ar putea deschide dosar penal pentru vătămare corporală.

Copilul, care este în clasa a treia la Școala Episcop Dionisie Romano din municipiul Buzău, le-a povestit părinţilor că a fost pedepsit de dascăl pentru că în timpul orei stătea de vorbă cu o colegă. Copiii au fost observaţi de învăţătoare iar cadrul didactic s-a apropiat de băiat şi l-a lovit cu pumnul în zona capului, reproşându-i că nu este atent la oră.

O vânătaie pe pometele stâng al copilului a fost argumentul care i-a convins pe părinţi că micuţul nu minte. Au mers direct la directoarea şcolii şi i-au reproşat comportamentul învăţătoarei. Ulterior, au ajuns şi la poliţie unde au depus o plângere la adresa învăţătoarei. Atât conducerea şcolii, cât şi poliţiştii au demarat anchete. Incidentul a ajuns și în atenţia conducerii Inspectoratului Școlar Buzău. Încă de la început, învăţătoarea a recunoscut că l-a lovit pe copil, iar după incident le-a cerut scuze părinților micuțului.

 

R: Leonard Bunilă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

75 + = 85