TIR RĂSTURNAT PE ȘOSEA

0
1153

Trafic îngreunat aseară pe drumul european 584 în apropiere de localitatea brăileană Albina, unde un TIR încărcat cu drojdie de bere s-a răsturnat de-a curmezişul şoselei. Şoferul ucrainean a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor brăileni pentru a fi scos din cabină şi dus la spital. Traficul în zona s-a desfăşurat anevoios, pe un drum de pământ lateral, până ce o macara a ridicat TIR-ul de pe carosabil.

TIR-ul, condus de un şofer ucrainean de 33 de ani, mergea pe ruta Ucraina – Turcia când, la un moment dat, la mijlocul podului din apropierea localităţii Albina, a intrat în balans. A lovit parapetul din dreaptă sensului de mers, apoi a început să mergă sinuos vreo 100 de metri. Când a ajuns la baza podului s-a răsturnat. Şoferul a rămas încarcerat în cabina, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj ISU pentru a fi scos din cabina făcută praf. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital, pentru îngrijiri medicale. Deşi a suferit mai multe răni, viaţa nu i-a fost pusă în pericol. O echipă de pompieri a vegheat în permanentă la faţa locului deoarece un rezervor al tirului s-a spart în urma evenimentului, existând pericolul unei explozii .

După aproximativ 3 ore TIR-ul a fost pus pe roţi de o macara, iar ulterior şi încărcătură a fost îndepărtată de pe carosabil. Traficul în zona s-a derulat anevoios, pe un singur fir, pe un drum de pământ lateral.

Redactor : Liliana Spoeala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =