BĂTAIE ÎN BAR

0
1152

Trei tineri din Buzău au fost protagoniștii unei bătăi desprinse parcă din filmele de acțiune. Amețiți de aburii alcoolului, aceștia s-au luat la bătaie, sâmbătă dimineață, după ce au petrecut o noapte întreagă într-un bar de pe strada Armoniei. Unul dintre scandalagii este fiul unui consilier judetean. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au deschis o anchetă, pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

Bătăile între suporteri în Franța se pare că i-au inspirat pe trei tineri din Buzău. Aceștia s-au luat la bătaie, sâmbătă dimineață, într-un local din oraș, după ce co o seară în urmă se uitaseră la meciul României de la Euro 2016.

În încăierare au fost implicaţi trei tineri, cu vârste între 27 și 35 de ani, Ovidiu Măntoiu, băiatul consilierului judeţean PSD Ion Măntoiu, fiind rănit destul de grav la un ochi. Atât el, cât și un alt tânăr de 29 de ani au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale iar poliţia a deschis o anchetă. Se pare că tinerii s-au distrat toată noaptea în barul respectiv apoi s-au luat la certă, s-au îmbrâncit, nu se ştie din ce motive, totul degenerând într-o bătaie pe treptele barului, nu înainte de a sparge mai multe pahare în incinta localului.

Toți erau clienți obișnuiți ai barului și se cunoșteau, unul dintre ei fiind, se pare, prietenul proprietarei. În mod normal localul ar fi trebuit să fie deschis până la ora 2 noaptea, însă acolo s-a continuat distracția până spre dimineață. La un moment dat, din cauza prea multor pahare de alcool, filmul s-a rupt. Conflictul a degenerat după ce Ovidiu Măntoiu, fiul consilierului județean Ion Măntoiu, și un prieten de-al său, i-ar fi cerut unui alt coleg de pahar să părăsească localul. Deranjat de cererea acestora, individul a sărit la bătaie. Poliția a deschis dosar penal pentru distrugere, loviri și alte violențe, dar şi de tulburarea liniştii publice. Fiul consilierului județean, tânărul de 32 de ani, dar și cel de 29 de ani ar fi formulat deja plângere penală, iar cel de 27 a declarat deja că nu va depune plângere.

Redactor: Leonard Bunilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

35 + = 39