MUZICĂ LATINO, DANSATOARE EXOTICE ȘI MULTĂ DISTRACȚIE LA CEA DE-A 5 A EDIȚIE A CARNAVALULUI SALSA PLACE

0
1667

Autor: Silvia Bunică

     Trei seri de petrecere, cu diversitate de workshop-uri susținute de invitați de talie internațională și un spectacolul oferit de către performerii școlilor din țară! Așa se anunță cea de-a 5 ediție a Carnavalului Salsa Place, organizată de Dany Vulpe la jumătatea lunii iulie, iar mai multe detalii privind diferența față de edițiile precedente aflați acum, direct de la organizator.

Silvia BUNICĂ: Din nou muzică latino, dansatoare exotice, distracție, într-o nouă ediție a carnavalului Salsa, peste exact o lună, ce noutăți se întrevăd anul acesta?

Dany VULPE: Cu multă plăcere și profesionalism anunț că a 5-a ediție a Carnavalului Salsa va avea loc între 15-18 iulie, dar va fi puțin diferită față de celelalte de până acum, în ceea ce privește targetul. Mai exact, carnavalul va fi mai puțin comercial anul acesta și mai mult profesional. Din păcate, mai multe situații au dus la anularea paradei și defilării de tiruri cu fete, așa că, de pe 15 ulie, de la ora 18.00 și  până la 18 iulie, la ora 6.00 la Buzău se va dansa salsa!

S.B.: Se va schimba în vreun fel organizarea, invitații, având în vedere că nu se va mai pleca cu parade din Crâng, așa cum era de obicei?

D.V.: Ne dorim în mod deosebit și ca buzoienii să fie prezenți la acest eveniment, care îmbină perfect distracția din cele trei seri de petrecere, cu diversitatea de workshopuri susținute de invitații noștri internaționali și cu spectacolul oferit de către performerii școlilor cu care colaborăm. Va fi intrare pe bază de bilet, mai ales la petreceri pentru că, repet, dificultățile financiare au dus la o asemenea decizie. Va fi mai mult un eveniment de familie, între salsiști, punându-se accent foarte  mult pe invitați. Și-au confirmat prezența nume importante de talie internațională din acest domeniu, precum Sean Babatunde (Anglia), Willy și Noura (Italia), Denitza Skuleva (Bulgaria), Enzo și Alis (Italia – România), Arnold & Wandaisha (România – Puerto Rico ). Din țară avem onoarea să îi prezentăm și pe cuplul Corina și George- Love to Dance București, George și Alina – Salsa Elegante Dance Accadem,  Boby și Alis – Mania Latina București, Adrian și Gabriela- Mania Latina București. Și mulți alții..

S.B.: Iar în ceea ce privește locațiile, se mai schimbă ceva?

D.V.: Având în vedere că ediția a 5-a este puțin diferită față de cele 4, organizate de până acum, aici, la acest capitol, mai adăugăm, nu mai tăiem. Evenimentul care aduce în fiecare vară, bucuria dansului, a distracției și a libertății de exprimare prin dans, în ,,inima” orașului Buzău se va desfășura și la piscină, și la club, și la Bistro, iar pe lângă seria de invitați și coregrafi vor veni și DJ-ei de renume. DJ Carnaval,  Dj Naavi – București, Dj Alex – Iași, Dj Adi Copacabana, Dj Simon – Târgoviște și mulți alții. Vă așteptăm cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 39 = 49