DOSAR PENAL DESCHIS DE PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL BUZĂU, ÎN URMA EXPLOZIILOR ÎN LANȚ DE LA MIHĂILEȘTI

0
1462

Autor: Newss.ro

      În urma cercetărilor derulate de specialiştii Institutului Naţional de Criminalistică, alături de procurori și de polițiști, în localitatea buzoiană Mihăilești, unde 400 de butelii dintr-un camion au explodat în urma unui incendiu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă (art. 255 din Codul penal) şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă (art. 349 din Codul penal).

     ,,Potrivit primelor cercetări, un camion care transporta circa 800 de butelii a avut o pană de cauciuc, iar, în timp ce se depana pana, a luat foc. Nu au fost înregistrate victime omeneşti. Au fost luate măsuri de evacuare a persoanelor care locuiesc în zonă. La faţa locului s-au deplasat doi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău în vederea coordonării cercetărilor” se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

      În cursul serii, circulația pe DN2E 85 a fost reluată în dreptul localității Mihăilești, după ce resturile camionului precum și sutele de butelii explodate au fost curățate de pe carosabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =