ACCIDENTE GRAVE ÎN CONSTANȚA. BILANȚUL: 7 PERSOANE RĂNITE

0
1112

Autor: Newss.ro

     Două accidente grave s-au produs în cursul zilei de vineri la nivelul județului Constanța. Unul dintre ele s-a produs în orașul Medgidia, la intersecția străzilor Ovidiu cu Romană. Implicate în accident au fost un autoturism și un microbuz, plin cu pasageri. Din primele date, se pare că microbuzul, care circula regulamentar pe strada Romană, a fost lovit de o mașină care nu i-a acordat prioritate. Autoturismul circula pe strada Ovidiu, nu a acordat prioritate și a izbit în lateral vehiculul de transport persoane. În urma impactului violent 5 pasageri ai microbuzului au fost răniți. Deși au suferit traumatisme minore, victimele au fost trasportate la spitalul din Medgidia.

    Un alt accident dintre o mașină și un TIR s-a produs la ieșirea din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu, spre Sibioara. La locul incidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială de prevenire stingere incendii și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

ACCIDENT IN KOGALNICEANU   Din cauza impactului extrem de violent, o persoană aflată pe scaunul din dreapta al mașinii a rămas încarcerată. A fost nevoie de un echipaj de descarcerare pentru a o scoate. Rănit a fost și șoferul autoturismului. Victimele accidentului sunt soț și soție în vârstă de 68 de ani, care au suferit mai multe trauma. Cei doi au fost ransportați la Spitalul Județean Constanța.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

78 + = 83