TRAFIC RESTRICȚIONAT TEMPORAR PE TRASEUL BUZĂU – SPĂTARU – URZICENI PORT DIN CAUZA UNOR TRANSPORTURI AGABARITICE

0
2055

Autor: Daniel Țigleanu

     Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunță că două transporturi agabaritice vor parcurge, în perioada 8-16 iunie, traseul dintre Buzău şi Olteniţa Port, pe ruta Urziceni-Bucureşti-Budeşti. Traficul va fi restricţionat temporar, pe etape, având în vedere că transportul va ocupa întreaga parte carosabilă.

      CNADNR îi sfătuieşte şoferii să evite utilizarea rutei. Cele două transporturi au atorizaţii speciale de transport pe ruta Buzău – Spătaru – Urziceni, pe DN2, până pe Centura Bucureşti. Convoiul se va deplasa spre sud pe centură, pentru a intra apoi pe DN4, spre Budeşti, ajungând în final la Olteniţa Port.

     Acesta va fi însoţit, conform prevederilor Autorizaţiei Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate şi de un echipaj al Poliţiei Rutiere. Transportul se va desfăşura etapizat, cu întreruperea temporară şi locală a circulaţiei rutiere. “Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, rugăm participanţii la trafic să respecte indicaţiile reprezentanţilor Poliţiei Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic şi, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul”, precizează în comunicat CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =