MICROBUZ M.A.I. IMPLICAT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT ÎN CONSTANȚA. 9 PERSOANE AU FOST RĂNITE

0
1566

Autor: Newss.ro

      Nenorocirea s-a produs marți noapte, pe DN3, în apropiere de localitatea Valu lui Traian, din județul Constanța. În accidental în care au fost implicate un autoturism și un microbuz aparținând Jandarmeriei, 9 persoane au fost rănite: trei dintre ele din mașina marca BMW iar restul din microbuz. Două echipaje SAJ Constanța, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru victime multiple au sosit la locul încidentului pentru a prelua răniții. Șapte victime au fost transportate la spital, iar alte două au refuzat transportul.

     Angajatii Ministerului de Interne trebuiau să ajungă la Neptun la o convocare și cel mai probabil șoferul microbuzului a încurcat ieșirile de pe autostradă. Când și-a dat seama de greșeală a întors pe linie continuă, moment în care a fost lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar. Pasagerii din microbuz dormeau în momentul impactului și puțini și-au dat seama ce s-a întâmplat exact.

   Cazul a fost preluat de către polițiștii de la serviciul rutier care vor încerca să afle circumstanțele în care s-a produs accidentul. Îi vor audia pe pasageri,  dar și pe cei doi șoferi. Dacă se va dovedi că de vină pentru producerea incidentului a fost conducătorul microbuzului, acesta se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală gravă și va rămâne fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

65 + = 71