NAȚIONALA ROMÂNIEI DE FOTBAL SUSȚINE ULTIMUL TEST ÎNAINTE DE TURNEUL FINAL EURO 2016

0
1325

Autor: Newss.ro

      Ultimele amicale, cu Congo și Ucraina, au costat naționala trei locuri în clasamentul FIFA. România a căzut de pe 19 pe 22, cea mai slabă clasare a tricolorilor din acest an. Iordănescu vrea să schimbe impresia jalnică lăsată în amicalele din Italia, în ultimul test înainte de EURO, cel cu Georgia, de pe Național Arena.

       După ce a stabilit în ultima clipă lotul de 23 jucători pentru turneul final, selecționerul și-a baricadat staff-ul și echipa în cantonamentul de la Mogoșoaia, din care tricolorii au ieșit doar pentru antrenamentul oficial dinaintea confruntării cu Georgia.

       Tata Puiu vrea să găsească în acest ultim meci de verificare formula câștigătoare pentru partida de debut la EURO, împotriva Franței, pe 10 iunie. În aceste condiții, 11-le de start al României, care are șanse mari să fie același și pe Stade de France, ar putea fi următorul: Tătărușanu – Săpunaru, D.Grigore, Chiricheș, Raț – Pintilii, Hoban – Torje, Stanciu, B.Stancu – Fl.Andone. România joacă pe Național Arena, de la ora 21.00, cu naționala Georgiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 27 = 37