ACCIDENT TERIBIL ÎN CONSTANȚA. 5 PERSOANE RĂNITE, PRINTRE CARE 2 COPII

0
1169

Autor: Newss.ro

       UPDATE: Unul dintre răniții din mașina roșie care a fost ruptă în două de la impactul violent a murit la spital, în urma rănilor severe suferite în urma accidentului de luni noapte.

ȘTIREA ACTUALĂ:Accidentul, în care au fost implicate două mașini, s-a produs luni, 30 mai, în jurul orei 22:00, pe Bulevardul Aurel Vlaicu, în zona OMV, din municipiul Constanța. Vinovat se face şoferul din maşina roşie care ar fi tăiat linia dublă continuă, în dreptul unei spălătorii auto, moment în care a fost izbit puternic de un alt autoturism, al cărui şofer s-a speriat atât de tare, încât a fugit de la faţa locului. Impactul dintre cele două mașini a fost atât de violent, încât autoturismul roșu a fost rupt în două. Pentru scoaterea unei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare.

accident ct 2       Două dintre victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru îngrijiri de specialitate. În urma accidentului, 5 persoane cu vârste cuprinse între 13 și 32 de ani au fost rănite. „La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe cu medic şi două cu asistent. Au găsit acolo patru victime, dintre acestea două sunt în stare gravă. Li s-a acordat primul ajutor şi au fost transportate la Spitalul Judeţean” a declarat doctor Diana Tatarici de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța.

accident ct 5       Este vorba despre doi minori, unul de 13 și celălalt de 16 ani au suferit leziuni severe. Copilul de 13 ani a fost găsit de medici în stare inconștientă, se afla în comă și a fost intubat. Celălalt era conştient dar a suferit un traumatism abdominal și era instabil. Serviciul Județean de Ambulanță a mai fost solicitat la o adresă din Constanţa pentru a cincea victimă a acestui accident, care plecase de la locul impactului. Polițiștii au deschis o anchetă, în urma căreia vor stabili exact cum s-a produs teribilul accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 75 = 80