RAMONA GABOR FACE FURORI PRINTRE ȘEICI

0
1897

Autor: Silvia Bunică

    Ramona Gabor folosește diverse tehnici atunci când trebuie să meargă la vreun eveniment de lux cu mulți bărbați bogați și frumoși prin preajmă. A stat mult timp în preajma surioarei sale mai mari, Monica Gabor, ,,unsă cu toate alifiile” și școlită la ,,academia” lui Irinel Columbeanu. Astfel că, Ramonei nu-i este prea greu să pună acum în aplicare câteva dintre metodele de seducție, învățate de-a lungul timpului și mult perfecționate și adaptate, în prezent.

    Mai ales că de ceva ani se învârte printre bogătașii arabi și e nelipsită de la evenimente mondene de lux din Emirate. Astfel că, surioara Monicăi știe cum să dea gata un șeic și nu numai, doar prin ținută și atitudine.  Pe lângă faptul că hainele care nu-s de firmă nu mai au ce căuta în dressingul său, Ramona le combină pe cele de fițe astfel încât să fie provocatoare, dar nu vulgară. Atunci când apelează la un decolteu generos, este obligatoriu ca rochia să fie peste genunchi sau aceasta să fie înlocuită cu o pereche de pantaloni.

     Românca poartă de cele mai multe ori fuste scurte, pentru a-i pune în evidență picioarele, moment în care renunță la a-și dezgoli prea mult bustul. Iar mai nou, cireașa de pe tort o constituie lentilele de contact, de un albastru ca marea, pe care Ramona le folosește atunci când trebuie să arate ca scoasă dintr-o revistă. Un detaliu adorat de șeici. Gaborița cea mică are de asemenea foarte mare grijă și de imaginea pe care și-o construiește pe rețelele de socializare. Întocmai cum a învățat-o surioara sa, Monica, aceasta alternează postarea fotografiilor incitante cu cele serioase, în care pozează în femeie de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 22 = 24