PERCHEZIȚII LA UN BĂRBAT DIN SLOBOZIA PENTRU ÎNȘELĂCIUNE. EL ESTE BĂNUIT CĂ A PREJUDICIAT ȘI O SOCIETATE DIN JUDEȚUL BUZĂU

0
1410

Autor: Daniel Țgleanu

       Polițiștii din localitatea prahoveană Valea Călugărească, alături de luptători S.A.S. și polițiști ialomițeni, au efectuat, joi 26 mai, două percheziții în municipiul Slobozia. Vizată este o persoană bănuită de înșelăciuni. Aceasta ar fi provocat prejudicii de 50.000 de lei. la societăți din județele Buzău și Tulcea.

        Potrivit anchetatorilor, în luna aprilie, suspectul pretinzând că ,,reprezintă o societate comercială din domeniul morăritului și panificației, ar fi determinat reprezentanții unui agent economic din județul Tulcea să îi livreze 40.000 de saci din rafie, fără a achita contravaloarea acestora. De asemenea, aceeași persoană este bănuită pentru o faptă cu mod de operare similar, în dauna unei societăți comerciale cu sediul în județul Buzău” se menționează în comunicatul IPJ Prahova. Trei persoane au fost aduse cu mandate, la sediul Poliției. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

29 + = 33