DUMNEZEU E SUS ȘI VEDE TOT; CHIAR ȘI PE POPA EVAZIONISTU`. ACESTA VINDEA LUMÂNĂRI FALSE ÎN JUDEȚELE BUZĂU ȘI VRANCEA ȘI MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

0
2133

Autor: Newss.ro

        Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Economice Vrancea au deslușit o escrocherie incredibilă. Ei au depistat 4 bărbați cu varste cuprinse intre 38 si 52 de ani, care din 2012 și până în luna mai 2016, ar fi produs și comercializat lumânări similare celor vândute în lăcașurile de cult, fără a deține autorizație în acest sens. Creierul afacerii ilegale ar fi preotul Nicolae Poiană, din comuna Suraia, județul Vrancea. Potrivit anchetatorilor, mini-fabrica de lumânări ar fi funcționat chiar în locuința sa.

             Este și motivul pentru care polițiștii au efectuat 6 percheziții atât în alte locații cât și la domiciliul părintelui. La locuița acestuia, polițiștii au găsit o instalație aflată în funcțiune, pentru fabricarea lumânărilor, materie primă folosită la producerea acestora, precum și 505 kg de lumânări.

          Totodată, în urma perchezițiilor au mai fost găsiți 6620 lei și 1130 euro. În urma documentării activității infracționale s-a mai stabilit faptul că lumânările astfel obținute erau comercializate pe raza județelor Vrancea, Buzău și București. S-a întocmit dosar penal pentru evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 43 = 49