ARESTĂRI ÎN ,,MEGA DOSARUL” FURTULUI DE CURENT DE LA ELECTRICA, DIN JUDEȚUL VRANCEA

0
1577

Autor: Newss.ro

        Magistrații Tribunalului Vrancea au dispus arestarea, pentru 30 de zile, a afaceristului Victor-Valentin Stoica, patronul Lumy Rob, dar și a doi angajați Electrica în dosarul furtului de energie electrică. Totodată, Ionuț Damaschin, patronul Arta Fier s-a dispus măsura arestului la domiciliu, iar în cazul lui  Marin Preda  fost angajat Electrica, controlul judiciar. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată.

       În luna aprilie a anului trecut au fost efectuate peste 100 de percheziţii, atât la angajaţi ai Electrica, şi la persoane fizice cât şi la societăţi comerciale din Focşani. În casa unuia dintre angajaţii Electrica s-au găsit și ridicat 30.000 de lei şi 7000 de euro, bani obţinuţi se pare din „şpăgi”, în urma serviciilor către firme.

         În urma anchetei procurorilor vrânceni, afacerişti importanţi din Vrancea ar fi beneficiat de ajutorul angajaţilor Electrica pentru a „interveni” în contoare, astfel încât beneficiarii să nu plătească un leu pentru energia electrică folosită sau să plătească foarte puţin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 63 = 72