LOTUL ROMÂNIEI SE PREGĂTEȘTE PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN

0
1193

Autor: Leonard Bunilă

       Federația Română de Fotbal a anunțat atât lotul cu care selecționerul Anghel Iordănescu va aborda partida amicală cu naționala Republicii Democrate Congo, cât și numerele pe care le vor purta jucătorii. Inainte de debutul la Campionatul European din Franta, tricolorii vor disputa 3 meciuri amicale.

    Partida se dispută pe stadionul din Como și este prima pe care tricolorii o dispută în cantonamentul de pregătire a Campionatului European, ce se desfășoară în Italia. Odată cu revenirea mijlocașului Alexandru Maxim la lotul național, numărul zece va reveni pe spatele acestuia. Stanciu va purta numărul 14. În cadrul cantonamentului din Italia, naționala României va mai disputa un meci amical cu prima reprezentativă a Ucrainei. Cu șapte zile înaintea debutului la Campionatul European, România va juca un amical cu Georgia, la București, pe Național Arena.

     La Campionatul European, România face parte din grupa A, alături de țara gazdă, Franța, Elveția și Albania. Elevii lui Anghel Iordănescu vor juca meciul de deschidere al turneului final, împotriva Franței, pe 10 iunie, de la ora 22:00, pe Parc de Princes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

54 + = 56