SUSPICIUNI DE MITĂ ELECTORALĂ ÎNTR-O LOCALITATE PRAHOVEANĂ

0
1701

Autor: Newss.ro

      Candidatul PNL la primăria Cerașu, județul Prahova, Doina Tudose, candidatul PRM pentru Consiliul Local, Nicolae Barbu și Elena Staicu, candidat PND, au depus marți 24 mai, o reclamație la Poliție prin care sesizează faptul că Vlad Botârcă, candidat PSD pentru Consiliul Local Cerașu ar fi dat mită electorală printr-o fundație aparținând tatălui acestuia, care este preot.

      Aceștia presupun că la cererea lui Botârcă s-ar fi împărțit pachete drept mită electorală mascată, care conțineau haine și pături. Potrivit reclamanților, pentru ca mita electorală să nu fie descoperită, pachetele au fost acordate prin fundația preotului Nicolae Tănase, de la Valea Plopului. Preotul Florin Botârcă este protopopul din zonă și, implicit, superiorul preotului Tănase.

      Candidatul PNL la primăria Cerașu, județul Prahova, Doina Tudose a blocat mașinile în care se aflau oamenii care distribuiau pachetele și a chemat Poliția la fața locului. Ulterior, aceasta, alături de candidații PRM și PND, a mers la secție pentru a depune plângere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + = 24