REȚEA DE HOȚI DIN MAȘINI DESTRUCTURATĂ DE POLIȚIȘTII BUZOIENI

0
1259

Autor: Newss.ro

         Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Buzău au făcut cinci percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la persoane bănuite de furturi din autoturisme comise pe raza municipiului Buzău. Activitățile s-au desfășurat într-un dosar instrumentat de polițiștii de investigații criminale buzoieni sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. În urma percheziţiilor efectuate de oamenii legii au fost ridicate mai multe articole de îmbrăcăminte şi suma de 3.575 lei.

        Din cercetări s-a constatat faptul că, la finele lui 2015, hoții au furat dintr-o mașină din municipiul Buzău,  40.000 lei şi un telefon mobil. Femeia de 55 de ani, care nu era altcineva decât soția omului de afaceri Costică Lepădatu, și-a estimat prejudiciul la suma de 47.000 lei. Pentru o perioadă, această faptă figura cu autori necunoscuţi în evidenţele polițiștilor. În urma cercetărilor au fost indentificați trei bărbați de 39, 45 și 46 de ani.

        Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei trei pentru furt şi complicitate la furt. Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore. Totodată au fost puse în executare cinci mandate de aducere emise pe numele a cinci persoane cu vârste cuprinse între 26 şi 46 de ani. Joi,19 mai, cei trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei în vederea luării măsurii arestării preventive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =