BREAKING NEWS: FEMEIE ÎNJUNGHIATĂ ÎN PLINĂ STRADĂ, ÎN CONSTANȚA

0
1172

Autor: Newss.ro

        Panică pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța. În urmă cu puțin timp, o femeie a fost înjunghiată. În urma apelului la 112, o ambulanţă SMURD s-a îndreptat spre locul incidentului sângeros. Medicii de la Ambulanţă au declarat doar că femeia în vârstă de 38 de ani a suferit o plagă abdominală. Medicii efectuează și la acest moment, manevre de resuscitare. În zonă au ajuns și polițiștii care încearcă să descopere cum anume s-a produs atacul.

        Cert este că, pentru moment, nu se știe cine este vinovat de acest act, dacă acesta o cunoaște sau nu pe victimă sau dacă a înjunghiat-o în momentul în care ar fi încercat să-i fure geanta. De menționat este că la câțiva metri de locul atacului, o tânără a fost la un pas de a rămâne fără telefonul mobil, după ce un bărbat a agresat-o în încercarea de a-l fura. Nici până în prezent, polițiștii nu l-au identificat pe atacator.

         Concubinul femeii le-a povestit polițiștilor că aceasta a fost atacată de fostul ei iubit, domiciliat în Eforie, în timp ce el lipsea de acasă.  Acesta mai spune că atacatorul a încercat s-o răpească pe iubita sa. Din aceeași sursă, polițiștii au aflat că, în urmă cu trei luni, același bărbat care a atacat-o pe femeie i-a dat foc la casă. Atacatorul ar fi fost condamnat în trecut, pentru tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

36 + = 38