UN ULTIM OMAGIU PENTRU PATRICK EKENG

0
1363

Autor: Newss.ro

          Vineri dimineață, pe stadionul Dinamo, a fost adus trupul neînsuflețit al lui Patrick Ekeng  într-un ultim omagiu pentru jucătorul mort pe teren, în urmă cu o săptămână, în timpul partidei cu Viitorul. Pe gazon au fost prezenți toți fotbaliștii dinamoviști, reprezentanții LPF și FRF, precum și reprezentanții altor echipe din Liga I. Soția jucătorului, venită din Franța, a participat și ea la momentele emoționate de pe arena din Ștefan cel Mare.

            În spațiul special amenajat, în fața tribunei oficiale, a fost depus sicriul jucătorului care a fost acoperit cu steagul echipei Dinamo dar și cu cel al Camerunului, țara natală a fotbalistului dinamovist. La intrarea pe stadion, în fața mașinii, care purta trupul neînsuflețit al lui Ekeng, mergeau doi juniori ai clubului purtând o fotografie a jucătorului precum și tricoul cu numărul 14, în care acesta jucat.

      Stadionul Dinamo s-a transformat, după decesul lui Patrick Ekeng, într-un loc de pelerinaj. Suporteri dar și oameni de fotbal și jucători au venit aici pentru a-l omagia pe jucătorul camerunez.

      Sicriul lui Ekeng este dus mai apoi la aeorport, de unde își va lua zborul pentru totodeauna din România spre Camerun, acolo unde este așteptat de mama sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + = 25