TRAFIC CU RESTRICȚII PE DN 1, ÎNTRE PLOIEŞTI ŞI BRAŞOV, PÂNĂ LA 01 SEPTEMBRIE 2016

0
1155
Sursa foto: Arhivă

Autor: Newss.ro

          Din cauza unor lucrări de reabilitare a şoselei sau de astupare a unor gropi, pe DN 1 între Ploieşti şi Braşov, circulația se va desfășura cu restricții, în intervalul 11 mai – 31 august 2016. Conform IPJ Prahova, în toată această perioadă între kilometrul 70 şi kilometrul 90, pe tronsonul cuprins între Movila Vulpii şi municipiul Câmpina, se vor face lucrări de înlocuire a stratului asfaltic de uzură pe câte o bandă de mers succesiv, pe porţiuni de o lungime de aproximativ 100 de metri.

         ,,Pe respectivele porţiuni de drum va fi închisă câte o bandă din patru, autovehiculele având acces pe celelalte trei benzi ale drumului. Lucrările pe acest tronson se vor desfăşura de luni până joi, între orele 08.00 şi 20.00. În afara acestui program, nu vor fi instituite restricţii de trafic, iar partea carosabilă va fi adusă în stadiu de folosinţă la finele fiecărei zile. Pe tronsoanele cuprinse între kilometrul 66+500 metri şi kilometrul 70, între zona comercială din nordul municipiului Ploieşti şi Movila Vulpii, precum şi între kilometrul 82+800 metri şi km 87, respectiv între oraşul  Băicoi şi comuna Băneşti, se vor face lucrări de astupare a gropilor. Pe porţiunile de drum în lucru vor fi instituite restricţii de trafic conform semnalizării rutiere impuse de specificul fiecărei zone” se arată în comunicatul IPJ Prahova.

         Poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte semnalizarea rutieră temporară ce va fi instituită pe tronsoanele aflate în reabilitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =