TÂNĂR ARESTAT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR ȘI VIOLARE DE DOMICILIU

0
1907

Autor: Daniel Țigleanu

             La începutul lunii aprilie, un tânăr a bătut o bătrână, din Dumitrești, județul Vrancea, până a băgat-o în spital. Din cauza rănilor suferite, femeia de 84 ani a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni din București. Rudele bătrânei povestesc cum au găsit-o a doua zi dimineață. Era plină de sânge și cu ochiul spart. Femeia le-a povestit că noaptea a auzit câinii care lătrau foarte tare și a ieșit din casă să vadă ce este. Pe prispa casei a văzut o umbră ca de om și a vrut să împingă cu bățul în ea, dar nu a mai apucat, pentru că a fost lovită. A căzut la pământ imediat.

           Judecătorii de la Tribunalul Vrancea au decis ca agresorul să fie arestat sub acuzația de tentativă la omor și violare de domiciliu. Nu doar el va fi tras la răspundere, ci încă o rudă de-a sa și alți doi frați care au fost reținuți pentru infracțiunea de violare de domiciliu. La audieri, tinerii au avut o explicație șocantă pentru atacul lor. Ei au declarat că au auzit prin sat că bătrâna ar face farmece și prin urmare, au mers la ea în toiul nopții pentru a vedea cu ochii lor vor dacă aceasta face sau nu vrăjitorii.

          Fapta a fost comisă în noaptea de 4-5 aprilie, aparent fără niciun motiv. Patru tineri băuți au intrat în curtea bătrânei, iar când femeia a ieșit afară să vadă ce se aude, a fost lovită cu un cuier de agresorul arestat acum pentru tentativă de omor și violare de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 12 = 22