CRIMĂ ORIBILĂ ÎN TULCEA! MAI MULȚI MINORI AU UCIS ÎN BĂTAIE UN OM FĂRĂ ADĂPOST

0
1860

Autor: Newss.ro

       Cel care a anunțat autoritățile  despre oribila faptă a fost un om fără adapost. Acestea le-a spus că pe un teren viran de la ieșirea din municipiul Tulcea, în apropierea unei clădiri abandonate, a dat peste cadavrul unui bărbăt de 48 de ani, persoană fără adapost.  Ambulanțierii ajunși la locul solicitării nu au mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă, acolo unde i s-a efectuat imediat necropsia.

        Procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea  a  dispus marți, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celor trei minori pentru săvârşirea  infracţiunilor de omor calificat prin cruzimi şi agresiune sexuală. În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că în ziua de duminică, trei băieți împreună cu un alt minor în vârstă de 13 ani, l-au ucis pe Fănel Puşcuţă, de 48 de ani, în zona unor construcţii abandonate din spatele unei societăţi comerciale de pe strada Barajului, din municipiul Tulcea.

      Ei l-au lovit cu bestialitate, în mod repetat, folosind pietre, bâte, curele, cabluri şi o ţeavă din material plastic. Totodată, aceștia l-au agresat sexual pe omul străzii. Ororile ar fi continuat, însă agresorii au fugit după ce au văzut în depărtare, câteva persoane. Judecătorii Tribunalului Tulcea au dispus  arestarea  prevenită  a criminalilor pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 88 = 93