ALERTĂ ÎN CORBEANCA, JUDEȚUL ILFOV! VICEPRIMARUL A DISPĂRUT DUPĂ CE A LĂSAT UN BILET DE ADIO

0
1589

Autor: Newss.ro

           Zeci de polițiști şi scafandri îl caută de dimineață, pe Dumitru Tudor, viceprimarul din Corbeanca după ce a lăsat un bilet de adio la prima oră, la primărie. De atunci, acesta parcă a intrat în pământ. Nu este de găsit și nici nu răspunde pe telefonul mobil. Dumitru Tudor are 62 de ani şi în ultimii ani a ocupat functia de viceprimar, după ce fusese anterior edilul șef.

       Cel care a alertat autoritățile, despre o posibilă sinucidere, a fost chiar primarul din Corbeanca, Valeriu Anton. Martorii locali spun că bărbatul a venit la primărie la ora 05:00, atunci când nu era nimeni în clădire. Au fost aduși câini care au luat o urma de la sediul primăriei până în zona lacului aflat în apropiere, dar nu s-a găsit nimic. În jurul ore 13.30, criminaliștii au decis să apeleze la scafandri pentru a căuta pe fundul lacului.

        Viceprimarul nu avea probleme de sănătate iar nimeni nu-și dă seama ce l-ar împins pe acesta să facă un astfel de gest. Totuși, se speculează niște probleme politice sau probleme legate de conducerea primăriei. Dumitru Tudor era candidat la Primăria Corbeanca.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 5 = 9