GEST EXTREM AL UNUI TÂNĂR DE 21 DE ANI DIN VIȘANI, JUDEȚUL BRĂILA

0
2848

Autor: Daniel Țigleanu

          Costel Dima, tânărul de 21 de ani a ales, duminică seară, să-și pună capăt zilelor de teamă că a stricat mașina unuia dintre frații săi plecat în străinătate la muncă. Costel a luat mașina pentru a ajunge la Jirlău, la o fostă iubită, însă la ieșirea din Vișani, a pierdut controlul asupra mașinii.

          A intrat pe contrasens și s-a înfipt în șanț. Costel a ieșit din mașină și s-a dus acasă nevătămat. Odată ajuns în casă, tânărul a realizat că a avariat serios mașina fratelui său iar atunci panica l-a cuprins. Pentru a se mai liniști, Costel a început să bea însă gândurile negre l-au cuprins. A decis să se sinucidă și după ce a prins curaj și-a pus un lanț pentru câini în jurul gâtului și s-a spânzurat într-un șopron.

          Nenorocirea a fost descoperită de un alt frate al tânărului, luni dimineață, în jurul orei 4. După ce și-a revenit din șoc acesta a mers la un vecin unde a sunat la 112, pentru a anunța nenorocirea. Trupul neînsuflețit al lui Costel a fost transportat la Medicină Legală, iar polițiștii au demarat o anchetă.

          Oamenii sunt șocați de gestul extrem al băiatului mai ales că îl știau drept un copil cuminte. Tânărul a lăsat în urmă o mamă paralizată, imobilizată la pat, un frate cu handicap, iar alți doi plecați la muncă în străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 30 = 39