TRAGEDIE LA CONSTANȚA. O FEMEIE A MURIT CARBONIZATĂ ÎN CASA CARE I-A LUAT FOC

0
1417

        Autor: Newss.ro

         Tragedia s-a produs aseară iar cei care au dat alarma și au sunat la 112 au fost vecinii celor două femei. Ei au văzut că din acoperiș ieșeau flăcări și în scurt timp un fum puternic a cuprins aproape întreg cartierul. Oamenii, care știau că în casă se află două feme, au încercat să le salveze,  însă flăcările erau atât de mari încât ar fi riscat să arda și ei de vii. ,,Flăcările erau mari nu te puteai apropia de casă. Mi-a fost frică” a declarat unul dintre vecini.

         Una dintre femei, în vârstă de 69 de ani și cu handicap a reușit să ajungă la ușă,  iar de acolo a fost salvată de vecini. Se intoxicase cu fum și abia mai respira. Medicii au transportat -o imediat la spital și este în afara oricărui pericol. Din păcate cealaltă femeie,  în varstă de 71 de ani a murit carbonizată. ,,Incendiul se va manifesta violent cu pericol de propagare la imobilele învecinate. Am izolat și lichidat incendiul în scurt timp. După lichidarea incendiului am găsit în interiorul casei o persoană decedată din păcate”  a menționat plutonier major Marius Odagiu, șef gardă de intervenție ISU Dobrogea.

     Cazul a fost preluat de polițiști care vor încerca împreună cu pompierii să stabilească de la ce a pornit incendiul. Sunt luate în calcul două variante: fie a fost vorba de un scurt circuit,  fie focul a pornit de la o candelă lăsată aprinsă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 68