CUM ÎȘI PETREC SĂRBĂTORILE PASCALE SPORTIVII BUZOIENI. VEZI AICI

0
2301

Autor: Leonard Bunilă

        Așteptăm cu toții Paștele, cea mai importantă sărbătoare pentru creştinii de pretudindeni. Este poate cea mai frumoasă perioadă din an, când ne amintim de tradițiile populare, când petrecem alături de cei dragi și încercăm să devenim măcar un pic mai buni. Cu acest prilej, în pragul Sfintelor Paști, prin intermediul săptămânalului „Scurt pe 2”, zece dintre cei mai reprezentativi sportivi buzoieni, au sportici din alte orașe dar care evoluează la cluburi din Buzău, ne spun unde, cum și alături de cine vor petrece sărbătorile de Paște. Unii dintre ei au profitat de acest prilej pentru a le face o urare de Paște iubitorilor de sport din Buzău.

Ovidiu Ionescu, tenismen, CSM Buzău: „Voi petrece sărbătorile în Germania, alături de prietena mea si părinții mei, într-un cadru restrâns”.

Steluța Duță, puglisită, CS Steaua București: „Sfintele Sărbatori de Paște le voi petrece alături de familia mea adoptivă, Mioara și Constantin Voicilaș!”

Alexandru Codreanu, atlet, CSS Buzău: „Paștele sărbătorit în familie este o tradiție păstrată din generație în generație. De Paști, trebuie să fim mai buni, mai înțelegători și să ne bucurăm de compania celor dragi.”

Roxana Tabarcea, handbalistă, HM Buzău (Suceava): „Cum pentru mine sarbatorile de Paști au fost în fiecare an un prilej de a mă revedea cu familia și cei dragi de acasă, nu voi incălca tradiția nici anul acesta! Cu siguranță voi petrece această mini-vacanță în orașul meu de suflet, Suceava”.

Bogdan Dinu, pugilist, Interbox, Canada: „Îmi voi petrece sărbătorile pascale alături de familie, acasă, la Buzău. Vom merge de Înviere la biserică și apoi vom servi preparate, după tradiție”.

Marina Andreea Baboi, atletă, LPS – CSS Buzău: „Anul acesta, voi petrece sărbatorile pascale exact ca în ultimii trei ani: în primul cantonament de pregătire a sezonului competițional în aer liber, cantonament început pe 4 aprilie 2016 la Poiana Brașov, urmat de un stagiu la Baza Olimpică de la Izvorani și incheiat cu primul Grand Prix al sezonului outdoor pentru cadeți, de la Pitești, în data de 7 mai! Cu această ocazie, vreau să urez și eu Paște fericit tuturor!”

Alexandru Popescu, pugilist, CS Dinamo București: „Voi petrece sărbătorile pascale acasă, în Buzău, alături de familie”.

Mirela Vîlcu, handbalistă, H.M. Buzău (Galați): „La mine în familie, este un fel de tradiție sa ne strângem cu toții acasă, de sărbători. Acestea fiind spuse, așa îmi voi petrece sărbătorile pascale! Datorită faptului că tot timpul anului sunt departe de părinți, sărbătorile nu le pot rata să nu fiu lânga ei!”

Izabella Zekany, arte marțiale, CS Shin Do Buzău: „De Paști, voi sta acasa, fiind adepta tradițiilor. Începând cu următoarea zi, voi fi plecată toată săptămâna la București unde voi participa la un stagiu de Muay Thai cu Grand Master Kevin Lloyd, urmând ca la finalul săptămânii, pe 7 și 8 mai, vsă particip la europene, care se vor ține tot în București”.

Alexandru Vrabie, tenismen, CSM Buzău (Centrul Olimpic Bistrița): „Sărbătorile Pascale le voi petrece alături de familie, care mă așteaptă cu drag de fiecare dată!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =