IULIANA LUCIU: ,,NU MĂ MĂRIT! NU AM CU CINE”

0
1779

Autor: Silvia Bunică

        Sora Nicoletei Luciu a făcut recent un anunț care i-a uimit pe toți cei care știu că are o relație cu omul de afaceri Ioan Neculaie. Întoarsă din America, acolo unde s-a distrat într-o vacanță prelungită, Iuliana Luciu a intrat sub tirul întrebărilor presei, în legătură cu posibila căsătorie cu omul de afaceri. Fosta asistentă TV neagă însă tot. Ba chiar spune că nici măcar nu are cu cine să se căsătorească. ”Nu mă mărit! Pentru presă: nu mă mărit, nu mă mai sunați! Nu am cu cine! Doar atât am de spus pe subiectul acesta!”, a scris Iuliana pe contul ei de Facebook.

        Deși nu s-a măritat încă, Iuliana Luciu se poartă deja ca o soție supusă. Ea nu face nici un pas fără a avea acordul iubitului milionar. Iar faptul că a negat acum totul ar putea fi un semn că încearcă să țină tot ce secret orice detaliu din relație. Se pare că în momentul în care au fost făcute publice primele informații despre relația lor, înfiripată de altfel cu mult timp în urmă, între cei doi au început și discuțiile, iar acum Iuliana ar avea de respectat o serie de cerințe impuse chiar de milionar. Ea are interzis să-i pomenească numele în public și să dea vreo informație despre relația lor. De asemenea, Iuliana trebuie să ajungă la Brașov de îndată ce este chemată, indiferent de ce are programat în respectiva zi sau de locul unde se află.

        Iuliana s-a bucurat, recent, de o vacanță de vis peste Ocean. Cu un card cu multe mii de dolari în poșetele sale de firmă, fosta asistentă TV și-a putut permite orice în America, distracții în cluburi și mese la localuri de fițe, și nu numai. Ea a revenit în țară fix în ajunul eliberării lui Ioan Neculaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =