ESTE OFICIAL! BUZOIANUL CĂTĂLIN PREDOIU ESTE CANDIDATUL PNL LA PRIMĂRIA CAPITALEI

0
1460

Autor: Newss.ro

      Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu și-a anunțat în mod oficial candidatura sa la Primăria Capitalei, după retragerea din cursă a lui Marian Munteanu. ,,Am decis să-mi asum candidatura la Primăria Capitalei. Nu vă ascund că sunt foarte emoționat, dar gândurile mele sunt extrem de limpezi și voința mea extrem de hotărâtă. Voi concura cu toată energia și competența mea pentru victoria PNL, pentru victoria dreptei în București”, a declarat Cătălin Predoiu. El a precizat că a luat această decizie după consultări cu liderii PNL. Predoiu și-a exprimat dorința de a forma un tandem cu Ciprian Ciucu și prin urmare joi va cere partidului votul de încredere pentru candidatura sa.

      Marian Munteanu a declarat înainte de a-și anunța retragerea candidaturii sale la Primăria Capitalei că, în ultimele două zile, a purtat discuții cu liderii partidului și cu reprezentanţii de sectoare în încercarea de a găsi o formulă eficientă, însă rezultatul nu a fost cel pe care și l-au dorit ambele părți. ,,Din păcate a fost dificil să găsim o formulă de unitate. În consecinţă am consimţit să-mi retrag candidatura”, a declarat Munteanu.

          Liberalii s-au întrunit, marţi seara, într-o şedinţă care a vizat o posibilă retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei. La şedinţă a participat şi preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus. În decursul dimineţii de miercuri, liberalii au început demersurile pentru a verifica dacă Munteanu are un dosar la CNSAS. Demersul nu-și mai are acum rostul, în contextul retragerii sale din cursa pentru Primăria București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 29 = 39